Boekhoudbundel

Basis Bundel

Facturen maak je online en worden direct verwerkt in jouw boekhouding. Jouw inkoopfacturen worden door ons verwerkt. Verder zorgen wij ieder kwartaal voor de btw-aangifte.

Kies deze bundel als je niet meer dan 15 inkoopfacturen verwacht per maand.

Inbegrepen


De Basis Bundel bestaat uit:

- Verwerking van jouw inkoopfacturen (maximaal 15 per maand)
- Begeleiding van een lokale boekhouder bij het opstarten van jouw Boekhoudbundel
- 4 x per jaar de verzorging van jouw btw-aangifte

Facturen maak je online en worden direct verwerkt in jouw boekhouding. Door de koppeling van de boekhouding met jouw zakelijke bankrekening heb je direct inzicht in het betaalgedrag van je klanten. Inkoopfacturen stuur je via een scan en mail oplossing naar je eigen boekhouder. Jouw boekhouder zorgt voor de btw-aangifte en correcte verwerking van de administratie.

Kies deze bundel als je niet meer dan 15 inkoopfacturen verwacht per maand.

€ 49,-

p/mnd

Basis Bundel

Heb jij interesse in de Basis Bundel, laat dan jouw gegevens achter op onderstaand informatieformulier en wij nemen contact met je op. Je kunt ook zelf op zoek gaan naar een boekhouder bij jou in de buurt. Klik hier om een regionale boekhouder te zoeken die de Boekhoudbundel aanbiedt.

Top 5 veelgestelde vragen

Welke Bundel past bij mij?

Wij bieden 3 verschillende Boekhoudbundels aan. Binnen deze bundels krijg jij de beschikking over een facturatiemodule die is gekoppeld aan jouw boekhouding.


Klik hier voor meer informatie

Hoe wordt de Boekhoudbundel gefactureerd?

Onze aangesloten kantoren bepalen in overleg met jou hoe zij de Boekhoudbundel bij jou in rekening brengen.


Klik hier voor meer informatie

Wat is het voordeel van de Boekhoudbundel?

De Boekhoudbundel is een samenwerkingsverband van het grootste startersplatform voor zzp'ers ikwordzzper.nl en lokale boekhoud- en accountantskantoren, die werken met online software. Samen bundelen wij kennis en kunde. Wij zorgen dat jij online het beste aanbod krijgt.


Klik hier voor meer informatie

Wat maakt de Boekhoudbundel uniek?

De Boekhoudbundel is uniek omdat wij online boekhoudingen combineren met een lokale persoonlijke boekhouder. Verder hoef jij niet onnodig veel te doen aan jouw boekhouding. Je maakt facturen en stuurt jouw inkoopfacturen per mail, scan of in een schoenendoos aan één van onze kantoren.


Klik hier voor meer informatie

Wie biedt de Boekhoudbundel aan?

Alle boekhoud- en accountantskantoren in Nederland, bij voorkeur aangesloten bij de NOAB, NBA of RB, kunnen de Boekhoudbundel aanbieden. De kantoren moeten aan enkele voorwaarden voldoen: facturen online verwerken, scan en herken oplossing voor inkoopfacturen en een bankkoppeling aan de boekhouding.


Klik hier voor meer informatie

Informatie aanvragen Pakket keuze

Basis Bundel: € 49,-  p/mnd


Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Voornaam
*
Achternaam
*
Woonplaats
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Opmerking

Handig online factureren