Boekhoudbundel

Extra Bundel

Facturen maak je online en worden direct verwerkt in jouw boekhouding. Wij verwerken jouw inkoopfacturen. Verder verzorgen wij ieder kwartaal jouw btw-aangifte en aan het einde van het jaar doen wij jouw aangifte inkomstenbelasting.

Kies deze bundel als je niet meer dan 15 inkoopfacturen verwacht per maand en jouw inkomstenbelasting aangifte wilt uitbesteden.

 

Inbegrepen


De Extra Bundel bestaat uit:

- Online factureren
- Maximaal 1 administratie
- Verwerking van jouw inkoopfacturen (maximaal 15 per maand)
- Begeleiding van een lokale boekhouder bij het opstarten van de Boekhoudbundel
- 4 x per jaar de verzorging van jouw btw-aangifte
- Aangifte inkomstenbelasting

Facturen maak je online en worden direct verwerkt in jouw boekhouding. Door de koppeling van de boekhouding met jouw zakelijke bankrekening heb je direct inzicht in het betaalgedrag van jouw klanten. Jouw inkoopfacturen stuur je via een scan en mail oplossing naar je eigen boekhouder. Jouw boekhouder zorgt voor de btw-aangifte en correcte verwerking van de administratie. Aan het einde van het jaar verzorgt jouw boekhouder de aangifte inkomstenbelasting.

Kies deze bundel als je niet meer dan 15 inkoopfacturen verwacht per maand en jouw aangifte inkomstenbelasting wilt laten verzorgen.

€ 69,-

p/mnd

Extra Bundel

Heb jij interesse in de Extra Bundel, laat dan jouw gegevens achter op onderstaand informatieformulier en wij nemen contact met je op. Je kunt ook zelf op zoek gaan naar een boekhouder bij jou in de buurt welke de Boekhoudbundel aanbiedt. Klik hier om een regionale boekhouder te zoeken die de Boekhoudbundel aanbiedt.

 

Top 5 veelgestelde vragen

Welke Bundel past bij mij?

Wij bieden 3 verschillende Boekhoudbundels aan. Binnen deze bundels krijg jij de beschikking over een facturatiemodule die is gekoppeld aan jouw boekhouding.


Klik hier voor meer informatie

Hoe wordt de Boekhoudbundel gefactureerd?

Onze aangesloten kantoren bepalen in overleg met jou hoe zij de Boekhoudbundel bij jou in rekening brengen.


Klik hier voor meer informatie

Wat is het voordeel van de Boekhoudbundel?

De Boekhoudbundel is een samenwerkingsverband van het grootste startersplatform voor zzp'ers ikwordzzper.nl en lokale boekhoud- en accountantskantoren, die werken met online software. Samen bundelen wij kennis en kunde. Wij zorgen dat jij online het beste aanbod krijgt.


Klik hier voor meer informatie

Wat maakt de Boekhoudbundel uniek?

De Boekhoudbundel is uniek omdat wij online boekhoudingen combineren met een lokale persoonlijke boekhouder. Verder hoef jij niet onnodig veel te doen aan jouw boekhouding. Je maakt facturen en stuurt jouw inkoopfacturen per mail, scan of in een schoenendoos aan één van onze kantoren.


Klik hier voor meer informatie

Wie biedt de Boekhoudbundel aan?

Alle boekhoud- en accountantskantoren in Nederland, bij voorkeur aangesloten bij de NOAB, NBA of RB, kunnen de Boekhoudbundel aanbieden. De kantoren moeten aan enkele voorwaarden voldoen: facturen online verwerken, scan en herken oplossing voor inkoopfacturen en een bankkoppeling aan de boekhouding.


Klik hier voor meer informatie

Informatie aanvragen Pakket keuze

Extra Bundel: € 69,-  p/mnd


Jouw gegevens

Bedrijfsnaam
Voornaam
*
Achternaam
*
Woonplaats
*
Telefoonnummer
*
E-mailadres
*
Opmerking

Handig online factureren