Boekhoudbundel
 

De Vlieger Administraties

DeVliegerAdministratiesleiderdorpDe Vlieger Administraties in Leiderdorp staat voor kwaliteit, efficiëntie en persoonlijk contact voor een eerlijke prijs. Al meer dan 10 jaar verzorgen wij de boekhouding en belastingaangiften voor (startende) zzp'ers. Wij begeleiden veel startende ondernemingen bij het opzetten van hun administratie.

Als je zzp'er wordt komt er veel op je af. Wij begeleiden je stapsgewijs in dit proces, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. Jij kan je dan richten op jouw onderneming.  Met het in de opstartfase goed neerzetten van de administratie bespaart je op een later moment extra kosten, tijd en administratieve rompslomp. Wij staan voor een werkwijze die voor jou het meest eenvoudig en minst tijdrovend is.  Dit doen wij door gebruik te maken van verschillende online softwareprogramma's.  Zo zijn wij bijvoorbeeld gecertificeerd partner van Twinfield, het grootste online boekhoudprogramma van Europa en bieden daarom de Boekhoudbundel aan.

Graag zijn wij jouw partner in financiële zaken. Hierbij vinden wij het persoonlijk contact belangrijk. We begrijpen dat je overdag druk bent en dus liever 's avonds contact zoekt om financiële zaken te bespreken of vragen te stellen.

DennisdeVliegerJij kunt bij ons terecht voor het uitbesteden van jouw boekhouding, belastingaangiftes en alle fiscale vragen. Wij denken met je mee, wat jouw financieel voordeel zal opleveren. Jij wordt volledig ontzorgd, doordat jij jouw boekhouding aan ons uitbesteedt.

De Vlieger Administraties wordt graag jouw partner voor jouw administratieve en fiscale zaken. Ben jij (startende) zzp'er en zoek jij een boekhoudkantoor met een persoonlijke benadering? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag (vrijblijvend) met je in gesprek.