Boekhoudbundel
 

Flexus Management

logo boekhoudkantoren/FlexusManagementRijswijkFlexus Management in Rijswijk is een financieel-fiscaal adviesbureau gespecialiseerd in het bieden van maximale ondersteuning aan ambitieuze (startende) zzp'ers en MKB bedrijven.

Wij staan garant voor een praktische en constructieve samenwerking, gericht op het leveren en verbeteren van concrete fiscale diensten en boekhoudkundige adviezen die aansluiten bij jouw wensen en bedrijfsdoelstellingen. Onze dienstverlening omvat het voeren van alle administratieve werkzaamheden t/m het leveren van adviezen voor het verhogen van jouw bedrijfsrendement.

Met ons team van ervaren bedrijfsadviseurs kunnen wij jou helpen met eventuele vraagstukken en/of met passende managementrapportages. Zij zijn gespecialiseerd in het analyseren en adviseren van verbetertrajecten en bespaaradviezen. Naast een professionele houding, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met onze cliënten, waardoor onze dienstverlening efficiënt en effectief kan worden uitgevoerd.

Wij kunnen jou garanderen dat jij na een gesprek met een van onze bedrijfsadviseurs minimaal 10% kunt besparen op jouw huidige financiële, fiscale en boekhoudkundige diensten, ten opzichte van jouw huidige boekhoudkantoor of accountantskantoor.

Voor meer informatie over de Boekhoudbundel of onze andere diensten kan je alvast een kijkje nemen op onze website. Natuurlijk kan je vrijblijvend contact opnemen met ons via het contactformulier of via info@flexus-management.nl