Boekhoudbundel
 

Roks financieel inzicht

RoksfinancieelinzichtinRoosendaalRoks Financieel inzicht is een jong boekhoudkantoor gevestigd in Roosendaal. Wij zijn van mening dat de toegevoegde waarde van een administratiekantoor en boekhouder niet zit in het boeken van de inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften alleen, maar ook in het optimaliseren van de administratie en de advisering daaromtrent.

Door gebruik te maken van alle opties rondom software en applicaties, is het mogelijk om het voeren van een goede administratie qua tijdsbesteding tot een minimum te beperken. Zowel voor de ondernemer als voor het boekhoudkantoor. Daarom bieden wij jou onder andere de Boekhoudbundel aan, online boekhouden en toch persoonlijk contact met jouw adviseur. Kijk hier voor meer informatie over onze bundels.

Door deze ontwikkeling kunnen we onze toegevoegde waarde tonen op het gebied van advisering. Dit op zowel fiscaal, financieel als organisatorisch gebied. De keuzes die jij maakt, kunnen grote gevolgen hebben voor de toekomst en moeten daarom goed doordacht gemaakt worden. Op onze website www.roksfinancieelinzicht.nl vind je een aantal voorbeelden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.