Boekhoudbundel
 

FAQ

Pakketten

Wat valt er onder begeleiding bij opstart?

Onder "begeleiding bij opstart" verstaan wij de begeleiding van jouw boekhouder bij het implementeren van de Boekhoudbundel en het beantwoorden van jouw eerste vragen.

Welke Bundel past bij mij?

Wij bieden 3 verschillende Boekhoudbundels aan. Binnen deze bundels krijg jij de beschikking over een facturatiemodule die is gekoppeld aan jouw boekhouding.


Klik hier voor meer informatie

Wat maakt de Boekhoudbundel uniek?

De Boekhoudbundel is uniek omdat wij online boekhoudingen combineren met een lokale persoonlijke boekhouder. Verder hoef jij niet onnodig veel te doen aan jouw boekhouding. Je maakt facturen en stuurt jouw inkoopfacturen per mail, scan of in een schoenendoos aan één van onze kantoren.


Klik hier voor meer informatie

Algemeen

Wat is het voordeel van de Boekhoudbundel?

De Boekhoudbundel is een samenwerkingsverband van het grootste startersplatform voor zzp'ers ikwordzzper.nl en lokale boekhoud- en accountantskantoren, die werken met online software. Samen bundelen wij kennis en kunde. Wij zorgen dat jij online het beste aanbod krijgt.


Klik hier voor meer informatie

Wie biedt de Boekhoudbundel aan?

Alle boekhoud- en accountantskantoren in Nederland, bij voorkeur aangesloten bij de NOAB, NBA of RB, kunnen de Boekhoudbundel aanbieden. De kantoren moeten aan enkele voorwaarden voldoen: facturen online verwerken, scan en herken oplossing voor inkoopfacturen en een bankkoppeling aan de boekhouding.


Klik hier voor meer informatie

Tarieven

Waarom zijn jullie zo goedkoop?

Per jaar starten ca.140.000 ondernemers een eigen bedrijf, hiervan start 95% als zzp'er. In de startfase van een onderneming is begeleiding, zo ook de prijs van een boekhouder erg belangrijk.

 


Klik hier voor meer informatie

Hoe wordt de Boekhoudbundel gefactureerd?

Onze aangesloten kantoren bepalen in overleg met jou hoe zij de Boekhoudbundel bij jou in rekening brengen.


Klik hier voor meer informatie

Start je eigen boekhoudkantoor

Hoe kan ik zelf een boekhoudkantoor starten?

Startende ondernemers hebben vaak een enorme drive om van hun bedrijf een succes te maken. Vol plannen en energie beginnen ze aan het avontuur van ondernemen, vaak na een periode van goed nadenken, de ‘voors en tegens’ afwegen en toch wat koudwatervrees. Maar wie zijn die mensen die hun eigen administratiekantoor opzetten? Met welke reden beginnen zij hun eigen zaak en wat geeft hen het laatste duwtje in de rug?


Klik hier voor meer informatie

Zoek een

boekhouder

Vind het dichtstbijzijnde boekhoudkantoor in de buurt: