Boekhoudbundel
 

Wie biedt de Boekhoudbundel aan?

Alle boekhoud- en accountantskantoren in Nederland, bij voorkeur aangesloten bij de NOAB, NBA of RB, kunnen de Boekhoudbundel aanbieden. De kantoren moeten aan enkele voorwaarden voldoen: facturen online verwerken, scan en herken oplossing voor inkoopfacturen en een bankkoppeling aan de boekhouding.

Ervaren
Wij vinden het belangrijk dat jouw boekhouding door een ervaren en betrouwbare boekhouder wordt verwerkt. Doordat wij onze kennis en kunde als platform onderling delen staan we samen sterk. De kantoren waarmee wij samenwerken controleren wij op klantervaringen en beoordelingen.

Online boekhouden
Onze boekhoudkantoren werken met de meest recente software voor online boekhouden. Hierdoor ben jij zeker van de beste koppelingen tussen jouw administratie, bankrekening en boekhouder.

Zoek een boekhouder
Heb je interesse? Zoek dan hier naar een boekhoudkantoor bij jou in de buurt dat de Boekhoudbundel aanbiedt. Indien er geen kantoor bij jou in de buurt gevestigd is, kun je ons contactformulier invullen. Wij kunnen je namelijk ook online helpen.

Zoek een

boekhouder

Vind het dichtstbijzijnde boekhoudkantoor in de buurt: