Boekhoudbundel
 

Over ons

Welkom op Boekhoudbundel.nl. Dit platform is een onderdeel van startersplatform ikwordzzper.nl, het meest bezochte platform voor startende ondernemers. Hier kunnen zij alle informatie vinden om succesvol te kunnen starten. Onze boekhouders helpen je graag op weg door hun kennis en ervaring met jou te delen. Boekhoudbundel is een initiatief van Martijn Pennekamp in samenwerking met lokale accountants- en boekhoudkantoren.

Martijn Pennekamp
MartijnPennekampZZP
Martijn is de initiatiefnemer van ikwordzzper.nl, waarmee hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatform. Samen met zijn landelijke en regionale partners helpt hij ondernemers op weg naar een succesvolle start.

Ook is hij initiatiefnemer van onder andere Het Ondernemerscollectief, Starten.nl, ZZPEnquete.nl en meer.

Missie

De missie van Martijn is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende zzp'er. Het doel is om een zzp'er nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken, valkuilen te vermijden en weten waar je aan toe bent.

Kernwaarden

De kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor zzp'ers.

Lokale zzp netwerken

Het unieke van ikwordzzper.nl is dat per regio lokale zzp-specialisten betrokken zijn bij het netwerk. Specialisten waar je op kunt bouwen en waar wij én ons netwerk goede ervaringen mee hebben.

Vragen? 

Wil jij meer informatie ontvangen? Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.